تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 1300

` کروبی می خواهد با 300هزار رای رئیس جمهور شود`

آقای کروبی قدرت تحلیل مسایل سیاسی را از دست داده و آدم ساده ای است که زود می تواند فریب بخورد.

خبرنامه دانشجویان ایران:عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه کروبی قدرت تحلیل سیاسی را از دست داده و می‌خواهد با 300هزار رای رئیس جمهور شود، گفت: بهترین نصیحت برای کروبی این است که برود در خانه اش بنشیند و در هیچ کاری هم دخالت نکند چون واقعا ایشان یک مضحکه ای نزد سیاستمداران شده است.

حجت الاسلام جعفر شجونی روز یکشنبه در حاشیه دومین روز برگزاری گردهمایی بزرگ آزادگان ایران و جهان اسلام در گفت و گوی اختصاصی با«خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل ازایرنا، درباره اظهارات اخیر کروبی که از ائمه جمعه به عنوان «دین فروش» نام برده بود عنوان کرد: آقای کروبی قدرت تحلیل مسایل سیاسی را از دست داده و آدم ساده ای است که زود می تواند فریب بخورد.

وی اظهار داشت: ایشان با 300 هزار رای هیچ سهمی در انتخابات ندارد و می ترسم انتهار سیاسی را فیزیکی کند و گناهش را بر گردن جمهوری اسلامی بیندازد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز اضافه کرد: کروبی آدم زودباوری است و الان هم به ضد انقلاب کمک می کند چرا که شنیده ها را آمده و اعلامیه کرده است.

وی تصریح کرد: شنیده را نباید اعلامیه کرد. وقتی دادستان تهران از پسرش حسین می پرسد بابای تو اعلام کرده و این حرف‌ها را زده گفته که چند نفر به روزنامه اعتماد ملی زنگ زده اند.

حجت الاسلام شجونی اظهار داشت: مستند کار کروبی این است که چند نفر زنگ زده اند، یک آدم سیاسی، کارکشته، تجربه آموخته، عاقل، دوست انقلاب و امام اینها را نمی گوید و درست نیست.

وی ادامه داد: دور اول نماینده مجلس بودیم، می شنیدیم کروبی در طبقه 22 بنیاد شهید زندان دارد یا آنجا خانم هایی می آمدند و می رفتند، ما که نماینده مجلس بودیم و تریبون هم در اختیار ما بود اصلا اینها را نمی گفتیم چرا که مومن حرفی را بر زبان جاری می کند که تحقیق کند.

این عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: حرف‌هایی که هنوز ریشه و مستندی ندارد با آبروی مردم بازی کردن است. آقای کروبی این دفعه با آبروی نظام بازی کرد.

وی با اشاره به یک لطیفه قدیمی مبنی بر «اگر دیگی برای من نجوشد بگذار کله سگ در آن بجوشد» تصریح کرد: آقای کروبی امروز به این نقطه رسیده است. الان از این نظام چه طلبی دارد. او باید به دادگاه ویژه روحانیت برود و محاکمه شود.

وی با اشاره به مساله شهرام جزایری گفت: یک جوانی با پول حرامش عده ای را آبستن کرد. یک بار 300 میلیون تومان کروبی پول گرفته است اینها باید پاسخ این پول ها را بدهند.

شجونی افزود: حالا آن بدبخت مادر مرده که به اینها پول داده، هم پول داده و هم زندانی است ولی اینها هم پول گرفته اند، هم آزادند و هم می خواهند با 300 هزار رای رییس جمهور شوند.

وی تصریح کرد: برای اینها متاسفم، همان‌طور که رهبری فرمود خدا همه ما را امتحان می کند. برخی از نخبگان از جمله میرحسین موسوی، خاتمی و کروبی در امتحان مردود شده اند.

شجونی افزود: اگر جای دادستان بودم همه پول‌های اینها را بلوکه می کردم و به آنهایی که در وقایع اخیر خسارت دیده اند می دادم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top